Flash News

E-TJERA

Këmbimi valutor, 22 prill 2024

Këmbimi valutor, 22 prill 2024

Në kursin e këmbimit valutor sot (22 prill), monedha evropiane blihet me 100.9 lekë dhe shitet me 101.6 lekë.

Dollari amerikan blihet sot me 94.6 lekë dhe shitet me 95.5 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 116.8 lekë dhe shitet me 118 lekë.

Ndërkohë pranga zvicerane blihet me 103.4 lekë dhe shitet me 104.4 lekë.

Të fundit