Flash News

E-TJERA

Këshilli Bashkiak i Shkodrës thotë "po", çmimi për blerjen e Vllaznisë

Këshilli Bashkiak i Shkodrës thotë "po", çmimi

Me një vendim unanim, Këshilli Bashkiak i Shkodrës ka dhënë miratimin për të nxjerr në ankand aksionet e klubit Vllaznia me një çmim fillestar prej 600 milionë lekësh (të vjetër).

Pas një mbledhjeje maratonë të Këshillit Bashkiak, ku nuk munguan debatet me anëtarëve për Vllazninë, në fund të gjithë votuan “online” me 39 vota pro.

Procedura do të jetë në ankand në masën 100 % të aksioneve të Klubit të Futbollit Vllaznia. Pas këtij hapi tashmë do të jetë Bashkia Shkodër dhe Kryetarja Voltana Ademi të cilët do të ndjekin procedurat deri në përfundimin e procesit të privatizimit.

Ditari politik

Të fundit