Flash News

E-TJERA

KQZ miraton elemente teknikë se si do të jetë fleta e votimit në 25 prill

KQZ miraton elemente teknikë se si do të jetë fleta e votimit

Komisioni Rregullator ka miratuar teknikalitetet e fletës së votimit që do të përdoret për zgjedhjet e 25 prillit.

Sipas këtyre elementëve, fleta e votimit do të jetë e njëjtë për të gjitha zonat zgjedhore, me përmasa sa një fletë A3.  

Po ashtu, fleta do të përmbajë dhe disa elemente teknik në formën e kodeve që identifikojnë numrin serial, zonën zgjedhore dhe qendrën e votimit që nuk lexohen me sy të lirë.

 

 

 

Të fundit