E-TJERA

KQZ refuzon tri parti në zgjedhjet e 25 prillit, regjistron tetë të tjera

KQZ refuzon tri parti në zgjedhjet e 25 prillit, regjistron tetë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka regjistruar tetë parti të tjera në mbledhjen e sotme, si dhe ka refuzuar tri të tjera pas shqyrtimit të kërkesave për t’u regjistruar në zgjedhjet e 25 prillit.

Pas verifikimit të dokumentacioneve, tre prej tyre kanë rezultuar se nuk janë në përputhje me kriteret e përcaktuara neni 64. pika 2.

Partitë që nuk u regjistruan janë:

Partia Centriste Mirëqenies Popullore Shqiptare  

Partia së Punës së Shqipërisë  

Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Punëtorëve të Shqipërisë  

 

Partitë e regjistruara

Partia Pajtimit Kombëtar

Partia Ligj dhe Drejtësi

Partia Fryma e Re Demokratike

Partia Qytetare Shqiptare

Partia Uniteti Kombëtar

Partia Aleanca Kuq e Zi

Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve

Partia Aleanca Popullore

 

Po ashtu u regjistruan si kandidatë të pavarur Bledar Dika i propozuar nga zgjedhësit në zonën zgjedhore qarku Tiranë dhe Kreshnik Luan Merxhani si kandidat i propozuar nga zgjedhësit në zonën zgjedhore qarku Gjirokastër .

Më herët, KQZ ka regjistruar të tjera parti politike dhe tre kandidatë të pavarur.

Ditari politik

Të fundit