Flash News

E-TJERA

Kryemadhi: Me Ilir kemi pas shkruar letra dashurie, tani çdo gjë me mesazh

Kryemadhi: Me Ilir kemi pas shkruar letra dashurie, tani çdo gjë me

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi në një takim me të rinjtë e Fierit ka kërkuar prej tyre që të socializohen më shumë dhe fokusi i tyre më i madh të mos jetë te dixhitalizimi.  

Madje, ajo kujtoi edhe kohën kur me të shoqin, Ilir Meta shkruante letra dashurie, ndërsa sot për shkak të angazhimeve komunikon vetëm me mesazhe.

Sot në kuadrin e ndryshimit dhe dixhitalizimit të cdo gjëje ka sjellë edhe një lloj, janë bërë të rinjtë asocialë.

Unë me Ilir Metën kemi pas shkruar letra dashurie, por tani, ka shkuar cdo gjë me mesazh, edhe dashuria është vetëm elektronikisht. Nuk mund ta kthejmë jetën cdo gjë dixhitale. Komunikimi na bën më jetësor.

Ne na duhet të socializojmë rininë e Fierit dhe kjo nuk vjen thjesht duke u përfshirë në projekte politike, por në vendimmarrje që është më e rëndësishme”, tha Kryemadhi.  

Ditari politik

Të fundit