Flash News

E-TJERA

Kulluri: Qeveria bën show politik, nga Rama si Brad Pitt, te Veliaj si Antonio Banderas

Kulluri: Qeveria bën show politik, nga Rama si Brad Pitt, te Veliaj si

I ftuar në “PolitikOn” Në RTV Ora nga Alfred Lela, politikani Edvin Kulluri u shpreh se qeveria ka 7 vite që bën spektakle dhe e vazhdoi këtë me riatdhesimin e fëmijëve nga Siria.

Edvin Kulluri: Spektakli vazhdon çdo ditë, ashtu sikurse këto 7 vite. Tani kemi shkuar nga Brad Pitt tek Antonio Banderas. Nga Rama te Veliaj.

Nuk mund ta shesësh një detyrim që ke për heroizëm dhe aty të ndërhysh në një konflikt për të cilin ke përgjegjësi.

Kjo nuk është çështje spektakli, por një çështje arrogance duke kaluar çdo cak në marrëdhënie me qytetarët.

Të fundit