Flash News

E-TJERA

Ky është emri më i zakonshëm i meshkujve në Shqipëri, në 11 rrethe të vendit

Ky është emri më i zakonshëm i meshkujve në

Albanian Stats ka publikuar emrat më të zakonshëm të meshkujve sipas rretheve të vendit. Raporti është bazuar nga të dhëna nga viti 2008, për të gjitha moshat. Emri i zakonshëm në Shqipëri është Arben (në 11 rrethe), ndërsa vendi i dytë ndahet midis, Ndue, Bajram dhe Vasil(në 4 rrethe). Në vend të tretë, Gjergj dhe Ilir është i zakonshëm në 2 rrethe.

Raporti:

Arben: në 11 Rrethe

Ndue: në 4 Rrethe

Bajram: në 4 Rrethe

Vasil: në 4 Rrethe

Gjergj: në 2 Rrethe

Ilir: në 2 Rrethe

Jani, Spiro, Gëzim, Shkëlzen, Zef, Kujtim: në 1 rreth

Të fundit