Flash News

E-TJERA

Liga e Konferencës, rivalët e mundshëm të Tiranës, Partizanit dhe Vllaznisë

Liga e Konferencës, rivalët e mundshëm të Tiranës,

Tirana, Partizani dhe Vllaznia do të jenë 3 ekipet shqiptare që do të marrin pjesë në raundin kualifikues së Ligës së Konferencës.

Shorti për të mësuar kundërshtarët do të hidhet ditën e martë në orën 14:00, ndërsa sot UEFA i ka ndarë skuadrat në grupe për të thjeshtuar procesin e shortit.

Pas njohës me kundërshtarët, tre skuadrat shqiptare do të nisin sfidat e vajtjes më datë 11 korrik.

Këto janë grupet dhe kundërshtarët potencial për secilin ekip:

Liga e Konferencës, rivalët e mundshëm të Tiranës,

Të fundit