Flash News

E-TJERA

Luiza Gega fiton medaljen e artë në Kampionatin Ballkanik të Atletikës

Luiza Gega fiton medaljen e artë në Kampionatin Ballkanik të

 

Shqipëria ka marrë pjesë me 9 sportistë në Kampionatin Ballkanik të Atletikës në Salla të Mbyllura, që u mbajt të shtunën Turqi.

Vendi ynë ka fituar dy medalje të arta dhe dy të bronzta të dyja të fituara nga Luiza Gega.

Është rikonfirmuar si më e mira e Ballkanit në disiplinën e 1,500 dhe 3,000 m.

Në garën e 1,500 m, Gega ka mbërritur e para në finish me kohën 4 minuta, 15 sekonda e 84 të qindtat, mbi dy sekonda më shpejt sesa ndjekësja më e afërt, Subatan Burxhu e Turqisë dhe thuajse 4 sekonda më shpejt se Koraini Kiriakopulu e Greqisë, që plotësoi podiumin.

Të fundit