Flash News

E-TJERA

Mallra të djegur dhe vendi i shkrumbuarar, bilanci i zjarrit të djeshëm në Shkodër

Mallra të djegur dhe vendi i  shkrumbuarar, bilanci i zjarrit të

Si pasojë  e zjarrin që ra pasditen e djeshme në Shkodër në tregun e rrobave të përdorura, janë djegur 25 njësi tregtare.

Ditën e sotme ku në vendin ku ishte tregu ka mbetur vetëm hiri, dhjetëra tregtarë bëjnë apel për ndihmë, pasi i gjithë malli që ata kishin është djegur. 

Ata shprehen se situata është shumë e vështirë pasi me mallin e shkrumbuar që vlente miliona lekë, duhet të siguronin jetesën dhe të mbanin familjet.

Të fundit