Flash News

E-TJERA

Martesa e së njëjtës gjini në Bashkinë e Tiranës, reagon Kisha Katolike: Kategorikisht e ndaluar

Martesa e së njëjtës gjini në Bashkinë e Tiranës,

Zëdhënësi i Konferencës Ipeshkvnore të Kishës Katolike të Shqipërisë, Dom Mark Pashkja ka reaguar për martesës së të njëjtës gjini, lidhur mes Edlira Marës dhe Alba Ahmetajt.

Në një reagim zyrtar, Dom Pashkja tha se Kisha Katolike është kundër martesave të së njëjtës gjini, sidomos kur kjo gjë nuk lejohet nga ligji, ndërkohë që akuzoi se personi që shfaqet me veshjen e një kleriku nuk është pjesë e Kishës Katolike shqiptare, por ka abuzuar me veshjen.

Martesa e së njëjtës gjini në Bashkinë e Tiranës,

Të fundit