Flash News

E-TJERA

Mashtroi 55-vjeçaren dhe i mori 98 mijë euro, arrestohet shqiptari në Greqi

Mashtroi 55-vjeçaren dhe i mori 98 mijë euro, arrestohet shqiptari

Policia greke ka arrestuar një  33-vjeçar shqipatar në Selanik në Greqi për mashtrim.

Sipas policisë greke shqiptari kishte mashtruar 55-vjeçaren duke e bindur që ti jepte 98 528 euro për një investim të pretenduar.

55-vjeçarja kishte besuar se shqiptari do ti investonte paratë e saj në kriptovaluta dhe ajo do ia depozitonte në llogarinë e tij.

Të fundit