Flash News

E-TJERA

Mashtroi duke marrë 340 mijë euro, Milena Deraj ankimon masën e sigurisë

Mashtroi duke marrë 340 mijë euro, Milena Deraj ankimon masën e

Milena Deraj, ish-punonjësja e Bankës së Shqipëria, e akuzuar për “mashtrim” ka ankimuar masën e sigurisë “arrest me burg”.

Deraj pretendon se ka njohur borxhin financiar dhe e ka kthyer një pjesë të parave që ka marrë nga familja Ferracaku dhe mikja e saj.

Gjykata e Tiranës caktoi për Derajn masën e sigurisë “arrest me burg” për “mashtrim me pasoja të rënda”, pasi Dera kishte marrë 340 mijë euro me premtimin se do të ndihmonte familjen Ferracaku në një proces gjyqësor.

Deraj kishte mashtruar edhe një shtetase tjetër, miken e saj, duke i marrë 230 mijë euro me premtimin se do t’i investonte në bono thesari.

Në seancë, Milena Deraj deklaroi se ishte kërcënuar nga 4 banda për mosmbajtjen e premtimit për heqjen e dy burgimeve të përjetshme.

Të fundit