Flash News

E-TJERA

Matura 2024/ Publikohen rezultatet e provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë

Matura 2024/ Publikohen rezultatet e provimit të Gjuhës Shqipe dhe

Kanë dalë rezultatet e provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, të maturës shtetërore.

Për të parë rezultatet mund të klikoni në linkun e mëposhtëm të publikuar nga Qendra e Shërbimeve Arsimore: https://qsha.gov.al/…/06/Publikimi-i-Rezultateve-D1.pdf

 

Të fundit