Flash News

E-TJERA

Maturantët në provim, publikohet teza e Matematikës në rrjet

Maturantët në provim, publikohet teza e Matematikës në rrjet

Rreth 28 mijë maturantë i’u nënshtruan sot provimit të tretë të Maturës Shtetërore, ku po testohen për Matematikën.

Por ashtu si edhe teza e gjuhës së huaj dhe letërsisë teza e provimit të Matematikës është publikuar në rrjete sociale rreth 30 minuta pas nisjes. 

Publikimi i tezave të provimeve të Maturës që duhej të ishin sekret vijojnë të bëhen publike para se maturantët të nisin provimin.

Maturantët në provim, publikohet teza e Matematikës në rrjet

Të fundit