Flash News

E-TJERA

Mbahet sot konferenca “Shqipëria 15 vjet në NATO-Kërcënime të Sigurisë në Ballkan”, zbardhet axhenda

Mbahet sot konferenca “Shqipëria 15 vjet në

Në kuadër të 15 vjetorit të anëtarësimit të Shqipërisë në NATO do të mbahet konferenca “Shqipëria 15 vjet në NATO – Kërcënime të Sigurisë në Ballkan”.

Konferenca organizohet nga The Albanian Policy Center, Këshilli i Atlantikut në Shqipëri dhe Southeast European Security Center, duke bërë së bashku politikanë, ushtarakë, profesionistë, analistë që nga rënia e perdes së hekurt në Shqipëri dhe rajon.

Diskutimet do të fokusohen në historinë e anëtarësimit dhe arritjet e Shqipërisë në NATO. Po ashtu, në fokus do të jenë edhe sfidat e sotme të sigurisë në Ballkan.

Mbahet sot konferenca “Shqipëria 15 vjet në Mbahet sot konferenca “Shqipëria 15 vjet në Mbahet sot konferenca “Shqipëria 15 vjet në

Të fundit