E-TJERA

Mbante postin e kreut të Drejtorisë së Sigurimeve, Çuçi prezanton prefektin e ri të qarkut Gjirokastër

Mbante postin e kreut të Drejtorisë së Sigurimeve,
Foto nga prezantimi i Kotes

Odise Kote është prefekti të ri i qarkut të Gjirokastrës.

Ai zëvendësoi Astrit Aliajn, i cili mbante më parë në këtë post.

Më parë Kote mbante postin e drejtorit të Drejtorisë Rajonale të Sigurimeve Shoqërore.

Prezantimi i tij u bë nga deputeti i qarkut dhe ministri Bledi Çuçi, teksa ka qenë e pranishme edhe zv.ministrja e Brendshme, Romina Kuko.

Ditari politik

Të fundit