Flash News

E-TJERA

Mbledhja e dy qeverive në Prishtinë, Policia e Kosovës: Do të ketë bllokim të qarkullimit

Mbledhja e dy qeverive në Prishtinë, Policia e Kosovës: Do

Sot do të zhvillohet mbledhja e dy qeverive Shqipëri-Kosovë në Prishtinë.

Policia e Kosovës ka ndërmarrë masa për mbarëvajtjen e këtij aktiviteti. Gjatë ditës së sotme do të ketë ndërprerje të qarkullimit.

“Në kohën e ardhjes së përfaqësuesve shtetërorë nga Shqipëria, për të mundësuar qarkullim të lirë të eskortës zyrtare nën përcjellje dhe sigurim, Policia e Kosovës, sipas itinerarit të lëvizjes së personaliteteve/delegacioneve do të bëjë ndërprerje të përkohshme në intervale të shkurta kohore të qarkullimit të trafikut në disa segmente rrugore ku pritet të kalojnë delegacionet”, thuhet në njoftim.

 

Të fundit