E-TJERA

"Më mirë vonë se kurrë", Topalli merr mbështetjen publike nga një artist: Luli, vegël e Sorosit! Detyroi 'Doktorin' të tërhiqej

"Më mirë vonë se kurrë", Topalli merr
Frederik Ndoci dhe Topalli

Ish-kryeparlamentarja Jozefina Topalli ka shpalosur dje “LËVIZJEN PËR NDRYSHIM”, një lëvizje politike që do të përfshinte në gjirin e saj shumë personalitete, mes të cilëve edhe artistë, duke dalë kundër treshes Rama-Meta-Basha.

Një ditë pas prezantimit të lëvizjes, Topalli ka marrë mbështetjen e parë publikisht nga një artist, Frederik Ndoci.

Këngëtari shkodran përgëzon ish-eksponenten e lartë të PD për iniciativën, duke shkruar se kjo lëvizje është e vonuar.

“Pak me vonesë. Por më mirë vonë se kurrë. LuBa është vegël e Soros. Detyroi Doktorin me u tërheq. Dhe bani të djathtën ma dështake për 6-7 vjet”, shkruan Ndoci.

Ditari politik

Të fundit