Flash News

E-TJERA

“Me shpata, me karta në 25 prill”, Rama-Metës: Lufta të tilla, për ata që kanë shkëputje të lidhjes me mburojën e trurit

“Me shpata, me karta në 25 prill”, Rama-Metës: Lufta

Kryeministri Edi Rama i është përgjigjur presidentit Ilir Meta i cili nga Vlora tha se “me pasaporta, me shpata, me karta çdo shqiptar do shkojë të votojë në 25 prill”.

Deklarata e Metës erdhi lidhur me kërkesën e opozitës, për shtyrjen e afatit të skadimit të kartave të identitetit apo pasaportave deri në datën 30 prill.

Nga Rinasi në pritje të 8190 doza të vaksinave të Pfizer, Rama tha se po fokusohet te një luftë globale për sigurimin e vaksinave dhe se “deklaratat tjera janë ngjarje rrethanore me personazhe rrethanorë që nuk e meritojnë shkëputjen e vëmendjes nga kjo luftë kryesore”.

Do doja të fokusohesha te arsyeja që jemi këtu, te lufta për të siguruar vaksinat për shqiptarët se është realisht luftë, por jo me shpata. Lufta të tilla janë për fëmijët e kopshtit ose për ata që kanë shkëputjes së lidhjes me mburojën e trurit.

Bëhet fjalë për luftë të madhe tregtare e politike, komunikimi dhe dua që çdo natë kur kam mendimin e fundit, të jetë që bëra e bëmë gjithçka për sot që të mos mbetemi mbrapa. Kjo është lufta për mua sot, të tjerat janë ngjarje rrethanore me personazhe rrethanorë që nuk e meritojnë shkëputjen e vëmendjes nga kjo luftë kryesore”, tha Rama.

Ditari politik

Të fundit