Flash News

E-TJERA

Më shumë se një muaj i përmbytur, Oboti del nga izolimi

Më shumë se një muaj i përmbytur, Oboti del nga izolimi

Pas 43 ditëve nën ujë për shkak të përmbytjeve, fshati Obot në qytetin e Shkodrës, ka dalë nga izolimi.

Mësohet se tani problematike janë banesat e dëmtuara nga përmbytjet, ndërsa banorët janë shprehur se do të duhet rreth një muaj që gjërat të normalizohen.

Ndërkohë, nëpunësit e bashkisë së Shkodrës kanë dalë në terren për të vlerësuar dëmet në zonën e nënshkodrës, dhe mbetet për t’u parë se çfarë do të ndodhë me familjet e dëmtuara.

Ditari politik

Të fundit