Flash News

E-TJERA

Merr detyrën kreu i Prezencës së OSBE në Tiranë: Pres me padurim të punoj krah partnerëve shqiptarë

Merr detyrën kreu i Prezencës së OSBE në Tiranë: Pres

Ambasadori Michel Tarran, ka marrë sot detyrën e kryetarit të ri të Prezencës së OSBE-së në vendin tonë.

Ai është shprehur i lumtur që do jetë në Shqipëri. Tarran është një diplomat francez me shumë përvojë, edhe në Shqipëri.

“Jam jashtëzakonisht i lumtur, si profesionalisht edhe personalisht, të kthehem në Shqipëri si Kryetar i Prezencës së OSBE-së, një organizatë që ka kontribuar kaq shumë për zhvillimin e këtij vendi të bukur. Pres me padurim të punoj me ekipin tim të mrekullueshëm dhe krah për krah partnerëve shqiptarë”, tha ambasadori.

Të fundit