E-TJERA

"Merrni paracetamol", Mjeku shqiptarë në Itali: Antibiotiku, mund të jetë shumë i rrezikshëm nëse jeni infektuar

"Merrni paracetamol", Mjeku shqiptarë në Itali: Antibiotiku,

Mjeku shqiptar Albert Troci, i cili aktualisht punon në Itali, është shprehur se kura më e mirë për Covid-19 është paracetamoli.

Ai tha për "Repolitix", Troci tha se edhe paracetamoli, duhet përdorur me masën e duhur, që sipas tij, nuk duhet të jetë më shumë se katër gramë në ditë.

Përsa i përket antibiotikut, Troci tha se mund të jetë shumë i rrezikshëm, nëse merret nga një person i infektuar me Covid-19.

“Merrni paracetamol. Dhe jo më shumë se 4 gramë në ditë. Mos përdorni antibiotic, mund të jetë shumë i rrezikshmë nëse je i infektuar me Covid-19,” tha Troci.

Ditari politik

Të fundit