E-TJERA

Meta: Taksa e Rrugës së Kombit duhet të hiqet, mos krijojmë pengesa

Meta: Taksa e Rrugës së Kombit duhet të hiqet, mos krijojmë

Presidenti Ilir Meta, gjatë vizitës së tij dje në Prishtinë, tha për ATV se taksa e Rrugës së Kombit duhet të hiqet. Meta iu referua faktit se Shqipëria dhe Kosova nuk kanë vetëm marrëdhënie strategjike, por mbi të gjitha vëllazërore.

”Taksa e Rrugës së Kombit duhet te hiqet. Marrëdhëniet e Shqipërisë me Kosovën, janë jo vetëm marrëdhënie strategjike, por vëllazërore dhe jetike për qytetarët e të dy vendeve tona. Detyra jonë është mos krijojmë pengesa dhe ti çlirojmë nga interesat klienteliste dhe procedurave, duke hapur rrugë për zhvillimin e ndërsjellë të marrëdhënieve”, tha Meta.

Të fundit