Flash News

E-TJERA

Meta: Zgjedhjet duhet të ishin mbajtur me kohë, përmbysje demokratike me 25 prill

Meta: Zgjedhjet duhet të ishin mbajtur me kohë, përmbysje

Përmes një postimi në Facebook, presidenti i Republikës Ilir Meta është i mendimit se zgjedhjet e përgjithshme duhet të ishin mbajtur me kohë dhe jo në 25 prill, ndërsa shton se përmbysja demokratike do të vijë më 25 prill.

“Zgjedhjet duhet të ishin mbajtur me kohë. PËRMBYSJE DEMOKRATIKE më 25 PRILL 2021”, shkruan kreu i Shtetit.

Meta: Zgjedhjet duhet të ishin mbajtur me kohë, përmbysje

Ditari politik

Të fundit