Flash News

E-TJERA

Milo: Qeveria nuk duhet t’i shmanget përgjegjësisë për mos hapjen e negociatave

Milo: Qeveria nuk duhet t’i shmanget përgjegjësisë për

I ftuar në Politikon nga Alfred Lela në RTV Ora, historiani dhe politikani Paskal Milo u shpreh se unë mendoj se qeveria nuk duhet t’i shmanget përgjegjësisë për mos hapjen e negociatave.

Milo: Unë mendoj se qeveria nuk duhet t’i shmanget përgjegjësisë për mos hapjen e negociatave. Kjo është shumë e qartë dhe është e ndershme që të pranohet nga qeveria. Nuk mund të fshihet pylli prapa pemës.

Sigurisht që nuk duhet absolutizuar përgjegjësia e kësaj qeveria, pasi edhe qeveritë e mëparshme nuk kanë shkëlqyer. Unë mund të them se secili qeveri ka pasur përgjegjësitë e veta për dështimet e tyre.

 

Ditari politik

Të fundit