Flash News

E-TJERA

Miratohet programi i punës së Kuvendit/ Komisionet vijojnë online, sensioni i ri nis të hënën

Miratohet programi i punës së Kuvendit/ Komisionet vijojnë
Kuvendi i Shqipërisë

Konferenca e Kryetarëve miratoi ditën e sotme programin e punës së Kuvendit, kalendari 18 janar- 26 shkurt.

Sa i përket komisioneve u vendos që ato të vijojnë online, ndërsa seancat plenare me praninë fizike të deputetëve, duke respektuar protokollet e sigurisë për mbrojtjen nga pandemia COVID-19.

Gjithashtu u miratua edhe kalendarin trejavor i punimeve. Hapja e sesionit të ri parlamentar do të bëhet ditën e hënë në orën 17:00.

 Në mbledhje u vendos zhvillimi i seancave plenare në datat 28 shtator dhe 4 shkurt 2021. Gjithashtu u diskutua edhe për Kodin Zgjedhor.

Ditari politik

Të fundit