E-TJERA

Moderatori i njohur infektohet me Covid-19: Një Zot e di sa jam ruajtur! Por paskësh qenë e shkruar!

Moderatori i njohur infektohet me Covid-19: Një Zot e di sa jam ruajtur!

Moderatori i njohur, Endri Xhafo do t’i mungojë për pak kohë ekranit të abc news.

Kjo për shkak se së fundmi ka rezultuar i infektuar me covid-19 dhe në kushte të tilla do t’i duhet të karantinoret.

Lajmin, moderatori e ka bërë vetë të ditur përmes rrjeteve sociale, ku shkruan se u infektua pavarësisht kujdesit maksimal për ta shmangur.

Pozitiv me Covid-19  Një Zot e di sa jam ruajtur! Por paskësh qenë e shkruar!”, shkruan Xhafo.

 

Moderatori i njohur infektohet me Covid-19: Një Zot e di sa jam ruajtur!

Ditari politik

Të fundit