Flash News

E-TJERA

Murrizi dorëzon listat në KQZ, kandidon vetë në katër qarqe

Murrizi dorëzon listat në KQZ, kandidon vetë në katër

Myslim Murrizi, kreu i partisë Lëvizja Demokratike Shqiptare ka dorëzuar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve listat e kandidatëve për zgjedhjet e 25 prillit.

Sipas renditjes së dorëzuar, Murrizi ka vendosur të kandidojë në katër qarqe, me ndryshimet e reja të Kodit Zgjedhor, konkretisht në Tiranë, Elbasan, Fier dhe Korçë.

Murrizi dorëzon listat në KQZ, kandidon vetë në katër

Murrizi dorëzon listat në KQZ, kandidon vetë në katër

Murrizi dorëzon listat në KQZ, kandidon vetë në katër

Murrizi dorëzon listat në KQZ, kandidon vetë në katër

Murrizi dorëzon listat në KQZ, kandidon vetë në katër

Murrizi dorëzon listat në KQZ, kandidon vetë në katër

Murrizi dorëzon listat në KQZ, kandidon vetë në katër

Murrizi dorëzon listat në KQZ, kandidon vetë në katër

Murrizi dorëzon listat në KQZ, kandidon vetë në katër

Murrizi dorëzon listat në KQZ, kandidon vetë në katër

Murrizi dorëzon listat në KQZ, kandidon vetë në katër

Murrizi dorëzon listat në KQZ, kandidon vetë në katër

Të fundit