Flash News

E-TJERA

Ndryshime në policinë e Shkodrës/ Largohet numri dy, kush do ta zëvendësojë

Ndryshime në policinë e Shkodrës/ Largohet numri dy, kush do ta

Policia Vendore e Shkodrës ka pësuar disa ndryshime në radhët e saj në rang drejtuesish. Në këtë mënyrë zëvendës drejtori i policisë vendore të Shkodrës, Lorenc Meta nuk do të jetë më në këtë post. Në vend të tij do të emërohet Kujtim Gjoka, i cili më parë ka qenë në policinë vendore të Lezhës dhe tashmë është emëruar si drejtues i lartë në policinë e Shkodrës.

Lorenc Meta shërbeu për një periudhë të gjatë në Shkodër si numri dy i policisë, por tashmë do të duhet që të mbajë një post tjetër, si specialist në drejtorinë e përgjithshme.

Pak kohë më parë ka pasur ndryshime edhe për komisariatin e policisë teksa është larguar si shef komisariati Ilir Dedja duke emëruar në atë pozicion Paulin Çupin.

Ditari politik

Të fundit