Flash News

E-TJERA

Ndryshime në Policinë e Shtetit, lëvizjet në Tiranë, Ersekë dhe Maliq

Ndryshime në Policinë e Shtetit, lëvizjet në Tiranë,

Ndryshime në Policinë e Shtetit, në nivelet drejtuese.

Shefi i Komisariatit numër 6 në Tiranë është transferuar në Ersekë.

Sipas ‘News 24’,  Ardit Elmazi, i cili ishte më herët në këtë post, është emëruar shef komisariati në Ersekë. Mësohet se në vend të tij është emëruar Ylli Doda. 

Gjithashtu ka ndryshuar edhe shefi i komisariatit të Maliqit. Ramiz Hymeti, i cili ka qenë shef komisariati në Kolonjë, është emëruar në Maliq.

 

Të fundit