Flash News

E-TJERA

Në ditën e Pavarësisë, Begaj mesazh deputetëve: Kokëulur punoni për një Shqipëri që sundohet nga ligji

Në ditën e Pavarësisë, Begaj mesazh deputetëve:

Në Pallatin e Brigadave, u mbajt pritja zyrtare e 111-vjetorit të pavarësisë.

Presidenti Bajram Begaj mbajti fjalën e tij ku nënvizoi rëndësinë e faktorit shqiptar për ruajtjen e qëndrueshmërisë në Ballkan.

Presidenti u bëri politikanëve shqiptarë duke kërkuar që të të punohet kokëulur për të mirën e shqiptarëve dhe për një Shqipëri që sundohet nga ligji.

“Me reformën zgjedhore duhet të sigurohet edhe vota e emigrantëve. Shqipëria nuk ndërtohet me indiferentizëm dhe pasivitet. Bëj thirrje për përfaqësuesit e shqiptarëve në Kuvend që kokëulur të punojnë për një Shqipëri që sundohet nga ligji. Në jetën tuaj paralmentare të udhëhiqeni nga interesi kombëtar, nga respekti dhe jo mllefi dhe mbi të gjitha nga përgjegjësia mbi të ardhmen”, u shpreh presidenti.

Të fundit