Flash News

E-TJERA

"Ne nuk flasim për shifrat e viktimave", mjekja: Unë nuk di që Komiteti Teknik i Ekspertëve merret me shkaqet e vdekjes

"Ne nuk flasim për shifrat e viktimave", mjekja: Unë nuk di

Mjekja dhe anëtarja e Komitetit të Ekspertëve, Xhina Kuli tha se shifrat e fataliteteve nuk janë diskutuar në ISHP. Ajo tha se ekspertët merren vetëm me politikat për të parandaluar koronavirusin.

"Ne si ISHP kemi të njëjtën burim informacioni, nuk kemi përpunim me vlerat e fataliteteve. Ne bëjmë një analizë, pse ka ndodhur rritja dhe çfarë duhet të bëhet për të parandaluar rritjen.

E them me komptenca të plota që ne si komitetin e ekspertëve nuk flasim për këtë. Shkaku i vdekjes caktohen në kartelë. Çdo diagnozë ka numrin e vet. Unë nuk di që komiteti teknik merret me shkaqet e vdekjeve", tha Kuli për 'Real Story'.

Ditari politik

Të fundit