Flash News

E-TJERA

Nga sot shqiptarët e vaksinuar mund të shkojnë në Hungari

Nga sot shqiptarët e vaksinuar mund të shkojnë në Hungari

Nga sot shqiptarët e vaksinuar mund të shkojnë në Hungari dhe anasjelltas. Kështu bën me dije ambasada shqiptare në Hungari.

Sipas marrëveshjes për njohjen e ndërsjelltë të çertifikatave të vaksinimit, qytetarët shqiptarë dhe hungarezë, mund të lëvizin lirisht mes këtyre dy vendeve pa iu nënshtruar kufizimeve të shkaktuara nga pandemia.

Kujtojmë që Shqipëria është destinacion "Covid free", pra nuk ka asnjë kufizim për turistët nga cilido vend që të vijnë. Ky vendim u mor në funksion të sezonit turistik.

Të fundit