Flash News

E-TJERA

Ngricat nga reshjet e borës gjatë natës, akset ku duhet patur kujdes

Ngricat nga reshjet e borës gjatë natës, akset ku duhet patur

Ngricat për shkak të reshjeve të borës dhe uljes së temperaturave kanë krijuar probleme dhe vështirësi qarkullimi në disa akse rrugore gjatë natës.

Autoriteti Rrugor Shqiptar rekomandon që kalimi të bëhet me zinxhirë për shkak të ngricave të borës në akset: Qafë Bualli-Krastë, Ura e Cerenecit-Klenjë, Nikollare-Strelcë, Qafë Priskë-Qafë Mollë.

“Gjatë natës ka pasur reshje me intensitet të ulët bore në veri, në juglindje, në akset e Dajtit, në Llogara, ku është punuar me shpërndarjen e kripës dhe me mjetet borëpastruese. Qarkullimi kryhet pa probleme

Gjatë orëve të para të mëngjesit rekomandohet që kalimi të bëhet me zinxhirë për shkak të ngricave bore në akset: Qafë Bualli-Krastë, Ura e Cerenecit-Klenjë, Nikollare-Strelcë, Qafë Priskë-Qafë Mollë.

Ngricat nga reshjet e borës gjatë natës, akset ku duhet patur

Drejtuesit e mjeteve të tregohen të kujdesshëm, të reduktojnë shpejtësinë, të respektojnë̈ sinjalistikën rrugore, të pajisen me goma dimërore dhe zinxhir”, njofton ARRSH.

Ngricat nga reshjet e borës gjatë natës, akset ku duhet patur

Ditari politik

Të fundit