Flash News

E-TJERA

Nxorën listën e pagave të shqiptarëve, Gjykata jep dënimin për katër zyrtarët e akuzuar

Nxorën listën e pagave të shqiptarëve, Gjykata jep

Gjykata ka dënuar 4 zyrtarët e shtetit shqiptar që u akuzuan se nxorrën listën e pagave të qytetarëve të vendit tonë. Dënimi u konvertua nga 6 vite burg, në 12 vite shërbim prove.

Gjykata dënoi me nga 32 muaj shërbim prove Eni Qirjakon, Klodian Sotën e Endri Ikonomin. Ndërsa me 4 vite shërbim prove u dënua Andi Agaraj, i cili bashkë me 3 të akuzuarit e tjerë përfitoi gjykim të shkurtuar.

Eni Qirjako dhe Andi Agaraj ishin punonjës si ekspertë të IT-së tek Tatimet, ndërsa Klodian Sota dhe Endri Ikonomi, dy përmbaruesit privatë.

 

Të fundit