Flash News

E-TJERA

“Kujdes nga temperaturat”/ Agjencia Kombëtare paralajmëron: Rreziku më i madh sot dhe nesër

“Kujdes nga temperaturat”/ Agjencia Kombëtare

Agjencia Kombëtare e Mbrojtjes Civile ka paralajmëruar qytetarët e Shqipërisë që të kenë kujdes nga temperaturat e larta.

Agjencia shprehet se qytetarët duhet të jenë kujdes të shtuar sidomos sot dhe nesër.

Sipas Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile, qytetarët duhet të kenë kujdes gjatë këtyre dy ditëve, duke marrë masa, për të mbrojtur jetën e tyre, pronën, gjënë e gjallë dhe mjedisin.

 “Kujdes nga ????Temperaturat e Larta në Ditët e Ardhshme

Bazuar situatës së krijuar nga ???? zjarret në pyje në rajon, nisur nga parashikimi në buletinin e  ???????? Emergency Response Coordination Centre (ERCC) në Bruksel, si dhe nga parashikimi i institucioneve shqiptare si IGJEO, Shërbimi Meteorologjik Ushtarak, etj.,  ????njoftojmë qytetarët dhe institucionet për rrezikun e ????temperaturave të larta në ditët në vijim.

????Sot pasdite dhe nesër, nivel i rrezikut pritet të jetë “I LARTË” në qarkun e Fierit, Vlorës, Beratit dhe Gjirokastrës, ndërsa në të gjitha qarqet e tjera të vendit, pritet nivel i rrezikut “I MODERUAR”.

⚠️Rreziku do të jetë më i lartë gjatë ditës së nesërme.

Ju lutemi të tregoheni të kujdesshëm për të garantuar mbrojtjen e:

-Jetës së qytetarëve, duke marrë masat e nevojshme për sigurinë dhe përballimin e temperaturave të larta.

-Të gjësë së gjallë, duke treguar kujdes për kafshët dhe bimësinë.

Të fundit