Flash News

E-TJERA

Pas e-maileve të Ramës, hakerat publikojnë të dhënat nga faqet e ambasadave në Moskë, Athinë e Shkup

Pas e-maileve të Ramës, hakerat publikojnë të dhënat

Pas publikimit të e-maileve të postës elektronike të kryeministrit Edi Rama, hakerat kanë publikuar të dhëna nga databaza e ambasadave të Athinës, Moskës dhe Shkupit. Ne faqen e quajtur “Homeland Justice” janë publikuat të dhëna të vjedhura nga Ministria e Jashtme e Shqipërisë.

Pak minuta më parë janë ngarkuar materiale nga ambasadat e Shqipërisë në Athinë, Shkup dhe Moskë.

Pas e-maileve të Ramës, hakerat publikojnë të dhënat Pas e-maileve të Ramës, hakerat publikojnë të dhënat

Të fundit