Flash News

E-TJERA

Pas largimit të Bamir Topit, dorëhiqen 18 anëtarë të FRD-së në Tiranë

Pas largimit të Bamir Topit, dorëhiqen 18 anëtarë të

Pak ditë pasi Bamir Topi konfirmoi dorëheqjen nga drejtimi i Frymës së Re Demokratike, kanë dhënë dorëheqjen edhe kryetari i degës Tiranë, Andi Seferi dhe disa anëtarë të saj.

Në shkresë e dorëheqjes, shkruhet: “Kryesia e degës Tiranë të Partisë Fryma e Re Demokratike deklaron: Dorëheqjen e parevokueshme të drejtuesve dhe një pjesë të anëtarëve të kryesisë së degës Tiranë nga të gjitha funksionet politike dhe partiake”.

Pas largimit të Bamir Topit, dorëhiqen 18 anëtarë të

Të fundit