Flash News

E-TJERA

Pastori Akil Pano hedh dyshime: Një mendje ka projektuar shpopullimin e Shqipërisë

Pastori Akil Pano hedh dyshime: Një mendje ka projektuar shpopullimin e

Pastori Akil Pano ka hedhur dyshime se largimi masiv i shqiptarëve nga vendi, mund të jetë një plan ose projeksion nga dikush.

I ftuar në studion e Euronews Albania, Pano tha se nuk është rastësi që Shqipëria të përballet me 3 eksode. Ai shtoi se është një mendje e caktuar që ka projektuar dhe planifikuar shpopullimin e vendit.

“Plagë apo trend? Apo plan? A ka një plan mbi shpopullimin? Unë nuk besoj në teori konspiracioni, por nga ana tjetër, si klerik dhe si pedagog filozofie, nuk besoj as në rastësi. Kjo ora zviceriane që të funksionojë, nuk vjen si një konstruksion rastësor i mjedisit, por është një dizajn që funksionon në mënyrë të përsosur, sepse një mendje e caktuar e ka projektuar. Unë mbase nuk jam personi i duhur për ta trajtuar këtë çështje, çështjen e një agjende apo një plani, por 3 eksode të mëdha kanë ndodhur në vendin tonë”, theksoi ai.

Të fundit