Flash News

E-TJERA

Përurohet sot baza ushtarake e NATO-s në Kuçovë

Përurohet sot baza ushtarake e NATO-s në Kuçovë

Sot do të përurohet baza ushtarake e NATO-s në Kuçovë. Pak ditë më parë u montuan edhe 3 dronët e armatosur ‘Bayraktar’, të blerë në Turqi.

Në ceremoninë e përurimit të bazës ushtarake do të marrin pjesë krerët më të lartë të shtetit shqiptar, si dhe përfaqësues të aleancës së NATO-s.

Rindërtimi për bazën ajrore të Ku֛çovës nisi në janar të vitit 2022.

Të fundit