Flash News

E-TJERA

Polici gjerman kërcen me shqiptarët dhe bën shqiponjën

Polici gjerman kërcen me shqiptarët dhe bën shqiponjën

Një oficer policie gjerman ka “braktisur” detyrën dhe kërcen me shqiptarët.

Me sa duket polici po e shijon shumë kërcimin dhe përveç hapave bën dhe shenjën e shqiponjës me dy duart.

Të fundit