Flash News

E-TJERA

Prokuroria e Tiranës urdhëron riekspertim të shkaqeve të zjarrit në QSUT

Prokuroria e Tiranës urdhëron riekspertim të shkaqeve të

Prokuroria e Tiranës ka urdhëruar riekspertim për shkaqet e zjarrit në urgjencën e QSUT.

Po ashtu ka nisur me marrjen në pyetje të stafit teknik dhe personave përgjegjës për zjarrin në urgjencë.

Kjo procedure do të kryhet për mënyrën se si janë kryer punimet gjatë ndërtimit të spitalit.

Po ashtu, më herët kjo prokurori ka sekuestruar tenderin e Ministrisë së Shëndetësisë lidhur me rikonstruksionin e urgjencës së QSUT-së.

Të fundit