Flash News

E-TJERA

Prokuroria Vlorë sekuestron 13 milionë euro pasuri brenda vitit

Prokuroria Vlorë sekuestron 13 milionë euro pasuri brenda vitit

Prokuroria Vlorë ka sekuestruar 13 milionë euro asete vetëm gjatë vitit të fundit.

Shuma totale vjen nga sekuestro preventive të vendosura mbi 33 pasuri të paluajtshme në total në vitin 2022, ndërsa janë dërguar për gjykim 7 procedime penale me 8 të pandehur.

 “Në lidhje me veprën penale të “Pastrimi i produkteve të veprës penale ose veprimtarisë kriminale”, parashikuar nga neni 287 i Kodit Penal, për vitin 2022 rezulton të jenë regjistruar 32 procedime penale dhe 21 hetime pasurore. Ndërsa janë dërguar për gjykim 7 procedime penale me 8 të pandehur”- njofton Prokuroria.

 

Të fundit