Flash News

E-TJERA

Pse kryeministri i Australisë mund të jetë shqiptar/ Shkrimi i Politiko jehonë në mediat ndërkombëtare

Pse kryeministri i Australisë mund të jetë shqiptar/ Shkrimi i

Anthony Albanese do të jetë kryeministri i Australisë. Mbiemri i tij dhe orgjina solli shumë reagime në vendin tonë. Politiko ka bërë një profil të Anthony Albanese, ku ka shpjeguar shenjat e fuqishme se mund të ketë prejardhje arbëreshe.

Ky shkrim ka bërë jehonë edhe në mediat ndërkombëtare, të cilat i referohen Politiko, teksa shkruajnë se në një vend i vogël në Europë (Shqipëria) fitorja e Anthony Albanese ka bërë bujë të madhe, duke nënvizuar aryset që rendit Politiko.

Më poshtë do iu rendisim disa nga mediat ndërkombëtare që shkruajnë për prejardhjen e Anthony Albanese, duke iu referuar shkrimit të redaksisë tonë, duke nisur nga Daily MailNews.com.au, The Italian Insider, Swotverge, Republictv.online, WeeklyTimes, Mercury, etj.

Pse kryeministri i Australisë mund të jetë shqiptar/ Shkrimi i
Daily Mail

 

Pse kryeministri i Australisë mund të jetë shqiptar/ Shkrimi i
News.com.au

 

Pse kryeministri i Australisë mund të jetë shqiptar/ Shkrimi i
The Italian Insider
Pse kryeministri i Australisë mund të jetë shqiptar/ Shkrimi i
Swotverge
Pse kryeministri i Australisë mund të jetë shqiptar/ Shkrimi i
Republictv.online
Pse kryeministri i Australisë mund të jetë shqiptar/ Shkrimi i
WeeklyTimes
Pse kryeministri i Australisë mund të jetë shqiptar/ Shkrimi i
Mercury

 

Të fundit