Flash News

E-TJERA

Publikohen rezultatet e provimit të parë të maturës shtetërore

Publikohen rezultatet e provimit të parë të maturës

Publikohen rezultatet e provimit të parë të Maturës shtetërorë, të Gjuhës së Huaj.

Rezultat janë publikuar online dhe ministrja Manastirliu ka ftuar të rinjtë të shikojnë rezultatet në faqen zyrtare të Qendrës së Shërbimeve Arsimore.

Kliko ketu

Maturantët u testuan, para 11 ditësh më 3 qershor në të gjithë gjimnazet e vendit.

Rreth 28 mijë maturantë iu nënshtruan këtij testi.

Të fundit