E-TJERA

Punime në  rrjet, OSHEE njofton zonat që do mbeten nesër pa drita

Punime në  rrjet, OSHEE njofton zonat që do mbeten nesër pa

OSHEE ka njoftuar të gjithë konsumatorët në Tiranë, zonat ku nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Sipas njoftimit të OSHEE, pa energji elektrike do të mbeten pjesërisht Picall dhe antenat e kompanive telefonike në kodër Picall, rruga “Irfan Tomini” dhe rruga “Esat Mekuli” pranë ish-fushës së aviacionit nga ora 09:00 deri në orën 16:00.

Njoftimi i plotë:

Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim, 24 shtator

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, në datën 24 shtator do të kryhen punime në disa kabina në Tiranë. Pa energji do të mbeten këto zona:

09:00-15:00

Pjesërisht: Picall dhe antenat e kompanive telefonike në kodër Picall

10:00-16:00

Pjesërisht: Rruga “Irfan Tomini”

12:00-15:00

Pjesërisht: Rruga “Esat Mekuli” pranë ish-fushës së Aviacionit

 

Të fundit