Flash News

E-TJERA

Qeveria paguan 10 milionë dollarë për vaksinat kineze

Qeveria paguan 10 milionë dollarë për vaksinat kineze

Qeveria shqiptare i ka akorduar një shumë prej 10 milionësh dollarë Ministrisë së Shëndetësisë. Ky fond do të përdoret për blerjen e vaksinave kineze "Sinovac" nga kompania turke “Keymen Ilaç Sanayi ve ticaret”.

Vendimi është zbardhur në Fletoren Zyrtare duke hyrë në fuqi.

Kryeministri Edi Rama udhëtoi para dy ditësh drejt Turqisë ku u takua me zyrtarët e kompanisë turke dhe firmosi kontratën për marrjen e një milionë vaksinave kineze.

Ditën e djeshme erdhën në vendin tonë 192 mijë dozat e para të vaksinës kineze.

Qeveria paguan 10 milionë dollarë për vaksinat kineze

Të fundit