Flash News

E-TJERA

Reshje bore dhe erë e fortë, rrëshqitje inertesh në disa akse rrugore të Kukësit

Reshje bore dhe erë e fortë, rrëshqitje inertesh në disa

I gjithë territori i qarkut të Kukësit vazhdon të jetë i përfshirë nga reshje shiu e bore në zonat e thella malore, shoqëruar me erë të fortë dhe në disa segmente rrugësh ka pasur rënie inertesh, gurësh si dhe bllokime tumbinosh.

Firmat kontraktore kanë punuar gjatë gjithë kohës për pastrimin dhe mbajtjen e tyre në funksion.

Nga informacioni i marrë nga institucionet vendore, rrugët nacionale tani janë të qarkullueshme, energjia elektrike nuk mungon dhe furnizimi me ujë vazhdon.

Reshje bore dhe erë e fortë, rrëshqitje inertesh në disa Reshje bore dhe erë e fortë, rrëshqitje inertesh në disa

Të fundit