Flash News

E-TJERA

Reshje dëbore gjatë natës në Korçë, bllokohet një pjesë e aksit të Dardhës

Reshje dëbore gjatë natës në Korçë, bllokohet

Reshjet e dendura të dëborës vazhdojnë të bien në Korçë, ku trashësia e së cilës ka arritur deri në 10 cm.

Mësohet se akset rrugore janë të lira dhe pa problematika, përveç rrugës së Dardhës ku nga km 5 deri në km 13 kalimi i mjeteve të vogla, në orët e mëngjesit rekomandohet me zinxhir.

Nga informacionet e dhëna nga OSHEE, pa energje elektrike janë disa fshatra në Moglicë që furnizohen nga linja e Lekasit, ndërsa pjesa tjetër është pa probleme.

Ditari politik

Të fundit